Over ons

Neem gratis contact op

+31 6 52850705

Over ons schoonmaakbedrijf

Waarom heuvelrug huishoudelijke hulp?

Samen kijken wij naar werkzaamheden, wat er gedaan moet worden, op welke dagen en tijden.

Daarnaast kijken wij er naar welke materialen er al beschikbaar zijn. Zoals een goede stofzuiger, bezem, dweil en schoonmaakmiddelen. Materialen die eventueel missen en wel gewenst zijn, kunt u zelf aanschaffen of wij nemen deze mee bij ons bezoek. Als wij materiaal meenemen, rekenen wij hiervoor een passende toeslag.

De werkzaamheden zijn per bezoek altijd vast, aanvullend in overleg kunnen er extra werkzaamheden zijn. Deze werkzaamheden horen wij graag vooraf, zodat wij hiermee rekening kunnen houden in onze dag- en weekplanning.

Onze mensen voeren volledig zelfstandig alle werkzaamheden uit. Als er werkzaamheden zijn waarbij meerdere mensen nodig zijn, dan zullen wij deze inzetten zodat u volledig ontzorgt bent. Alle medewerkers zijn vriendelijk en oog voor details als het gaat om schoonmaak.

Wij vinden contact met de opdrachtgever erg belangrijk. Daarom zijn wij 24/7 beschikbaar als er bijzonderheden zijn. Onderling communicatie is cruciaal in ons werkveld.

Wij werken binnen de gestelde tijd, zonder overlast en binnen uw budget. 

Heeft u vragen, neem gerust contact op

Wie ben ik?

Mijn naam is Nabilla Hamidi, trotse moeder van 3 kinderen en woonachtig in het mooie Zeist. Bijna 20 jaren geleden vluchtte ik van Afghanistan naar Nederland op zoek naar een veilig bestaan voor mijn kinderen en ik. Sindsdien zorg ik als alleenstaande moeder voor mijn gezin.

Ruim 3 jaar run ik mijn eigen onderneming als interieurverzorger/schoonmaker. Dit doe ik met heel veel liefde. Intussen heb ik jarenlang ervaring in de wereld van het opruimen, sorteren, schoonmaken en het verzorgen van een schoon leef- en werkomgeving. Dit heb ik opgedaan in diverse locaties, zoals ziekenhuis, hotels en kinderopvangcentra.

Als schoonmaker aan de slag gaan is voor mij heel bijzonder. In Afghanistan leefde mijn familie een luxe leven. We hadden schoonmakers in dienst die het leven voor onze familie makkelijker maakten. In Nederland moest ik het tegenovergestelde doen, namelijk overleven.  

De reis die ik hierin heb ondergaan, is iets om dankbaar voor te zijn. Ik ben dankbaar wat andere mensen voor mij hebben gedaan in Afghanistan. Ik wil hetzelfde doen voor anderen: schoonmaken om het leven en het werk van anderen makkelijker te maken. En dat is bijzonder!

Ik sta voor nauwkeurigheid. Verder sta ik erom bekend een doorzetter en toegewijd te zijn, die pas ophoudt als het spik en span is.

Benieuwd naar wat ik nog meer kan betekenen voor uw bedrijf?